Caméllia – Denné menu

DNES: 23 Jul 2018 - PONDELOK


Zemiaková polievka (1)
1.Morčacie v pekáči so zeleninou, ryža 4,00
2.Tagliatelle so syrovou omáčkou a losom(1,4,7) 4,20
3.Zapekaná cuketa s hovädzím mäskom a syrom (7) 4,00
4.Bravčový čiernohorský rezeň, varené zemiaky (1,3,7) 4,00




DENNÉ MENU OD 16,7, DO 22,7,


PONDELOK:

Zemiaková polievka (1)
1.Morčacie v pekáči so zeleninou, ryža 4,00
2.Tagliatelle so syrovou omáčkou a losom(1,4,7) 4,20
3.Zapekaná cuketa s hovädzím mäskom a syrom (7) 4,00
4.Bravčový čiernohorský rezeň, varené zemiaky (1,3,7) 4,00

UTOROK:

Frankfurtská polievka (1)
1.Bravčové marinované mäsko, opekané zemiaky (1) 4,00
2.Kuracie na sýrsky spôsob, ryža, hranolky (1) 4,00
3.Šef šalát, bagetka (1,3,7) 4,00
4.Bravčový čiernohorský rezeň, varené zemiaky (1,3,7) 4,00

STREDA:

Sedliacka polievka (1)
1.Kurací steak s baby karotkou, ryža, hranolky (1,7) 4,20
2.Zapekané palacinky s tvarohom (1,3,7) 4,00
3.Rumunský guláš, ryža (1) 4,00
4.Bravčový čiernohorský rezeň, varené zemiaky (1,3,7) 4,00

ŠTVRTOK:

Fazuľková polievka (1,7)
1.Segedínky guláš, knedľa (1,7) 4,00
2.Kura.rolka so sušenou parad. a mozarelou,ryža,hranolky (1,7) 4,00
3.Vyprážaný encián, varené zemiaky, tatarka (1,3,7) 4,00
4.Bravčový čiernohorský rezeň, varené zemiaky (1,3,7) 4,00

PIATOK:

Demikát (1,7)
1.Kuracie na cífersky spôsob, ryža, hranolky (1,3,7) 4,00
2.Zapekané zemiaky s kuracím mäskom (1,3,7) 4,00
3.Hoky na masle, bulgur so šošovicou (1) 4,00
4.Bravčový čiernohorský rezeň, varené zemiaky (1,3,7) 4,00

SOBOTA:

Slepačia (1,9) Cesnaková (1,7,9)
1.Kuracie na čínsky spôsob , ryža (1) 4,10
2.Bravčové na debrecínsky spôsob, kolienka (1) 4,10
3.Cestoviny so syrovošampiňónovou omáčkou (1,3,7) 4,10

NEDEĽA:

Slepačia (1,9) Cesnaková (1,7,9)
1.Kuracie prsia diana, ryža, hranolky (1,7) 4,10
2.Bravčové sote, americké zemiaky (1) 4,10
3.Kurací šalát, bagetka (1¬) 4,10