Caméllia – Denné menu

DNES: 22 Feb 2020 - SOBOTA


Slepačia polievka(1,9)
1.Kurací stroganov, ryža, hranolky (1,7) 4,60
2.Bravčové marinované mäsko, varené zemiaky (1)4,60
3.Vyprážané šampiňóny, varené zemiaky,tatarka(1,3,7) 4,90




DENNÉ MENU OD 17.2.DO 23.2.


PONDELOK:

Gulášová polievka (1)
1.Kuracia roláda plnená brokolicou a nivou, ryža, hranolky (1) 4,50
2.Bravčové s vajíčkom a slaninkou, varené zemiaky (1,3,7) 4,50
3.Bravčový tokáň, slovenská ryža(1,3) 4,50
4.Syrové fašírky, zemiaková kaša , tatarka (1,3,7) 4,50

UTOROK:

Polievka Demikát (1,7)
1.Hovädzí Maďarský guláš, parená knedľa (1,7) 4,70
2.Kurací špíz, varené zemiaky (1,7) 4,50
3.Šampiňónové rizoto s fazuľkou a parmezanom(1,7) 4,50
4.Bravčové kare plnené klobásou, varené zemiaky (1) 4,50

STREDA:

Brokolicová polievka (1,7)
1.Kuracie s karí a sušenou paradajkou, ryža, hranolky (1,7) 4,50
2.Bravčový čiernohorský rezeň, varené zemiaky (1,3,7) 4,50
3.Ryžový nákyp s ovocím (1,3,7) 4,50
4.Čevabčiči, varené zemiaky, horčica, cibuľa (1,3) 4,50

ŠTVRTOK:

Polievka kulajda (1,7)
1.Bravčový steak s horčicovou omáčkou, americké zemiaky(1,7) 4,50
2.Kuracie v cornflakes, zemiaková kaša (1,3,7) 4,50
3.Hovädzie držky na paprike, parená knedľa(1) 4,60
4.Špenátové palacinky na syrovej omáčke(1,3,7) 4,50

PIATOK:

Paradajková polievka (1,3)
1.Morčacie madajlónky na nivovej omáčke, ryža, hranolky(1,7) 4,70
2.Kuracie s kukuricou a pórom, ryža, hranolky (1)4,50
3.Syrovošampiňónovy špíz, varené zemiaky, tatarka(1,3,7) 4,50
4.Zabíjačkový tanier (jaternica,klobása,kyslá kapusta), varené zemiaky(1) 4,50

SOBOTA:

Slepačia polievka(1,9)
1.Kurací stroganov, ryža, hranolky (1,7) 4,60
2.Bravčové marinované mäsko, varené zemiaky (1)4,60
3.Vyprážané šampiňóny, varené zemiaky,tatarka(1,3,7) 4,90

NEDEĽA:

Slepačia polievka (1,9)
1.Kuracie s grilovanou koreňovou zeleninou, opek.zemiaky,samba(1,7) 4,6
2.Bravčový gazdovský rezeň ,varené zemiaky(1,3,7) 4,60
3. Tagliatelle s lososom a syrovou omáčkou (1,3,4,7) 4,90