Caméllia – Denné menu

DNES: 27 Oct 2021 - STREDA


Pórová polievka (1)
1.Kurací vyprážaný rezeň, zemiakový šalát (1,3,7) 5,20
2.Strapačky s kyslou kapustou, slaninkou a klobáskou(1,3)5,00
3.Bravčové na hrášku, americké zemiaky (1) 5,10
4.Hovädzie držky na paprike, parená knedľa (1,3) 5,30




Denné menu od 25.10.do 31.10. K dennému menu mirinda 0,25ml za 0,80 eur


PONDELOK:

Šampiňónová polievka (1,7)
1.Kuracie prsia so šalviou v slaninke, ryža, hranolky (1,7) 5,10
2.Bravčové ražniči, varené zemiaky (1) 5,10
3.Zapekané penne cestoviny s brokolicou a kukuricou (1,3,7) 5,00
4.Bravčový vyprážaný rezeň, varené zemiaky (1,3,7) 5,10

UTOROK:

Frankfurtská polievka (1,7)
1.Hovädzie líčka, zemiaková kaša (1) 5,80
2.Kurací steak so šafránovou omáčkou, ryža, hranolky (1,7) 5,10
3.Bravčové plnené plnkou, zemiaky na paprike s cibuľkou (1) 5,10
4.Vyprážaný encián, hranolky, brusnicová omáčka(1,3,7) 5,00

STREDA:

Pórová polievka (1)
1.Kurací vyprážaný rezeň, zemiakový šalát (1,3,7) 5,20
2.Strapačky s kyslou kapustou, slaninkou a klobáskou(1,3)5,00
3.Bravčové na hrášku, americké zemiaky (1) 5,10
4.Hovädzie držky na paprike, parená knedľa (1,3) 5,30

ŠTVRTOK:

Krúpová polievka s údeným mäskom (1)
1.Bravčový segedínsky guláš, parená knedľa (1,3,7) 5,10
2.Kuracie prsia paloma , ryža, hranolky (1,7) 5,10
3.Tvarohovo-čučoriedkové knedličky s posýpkou (1,3,7) 5,00
4.Grilované kuracie stehno, ryža, kompót (1) 5,00

PIATOK:

Demikát so slaninkou (1,7)
1.Kur. s karamelizovaným jablkom a údeným syrom, ryža,hranolky(1,7) 5,1
2.Bravčový tokáň, slovenská ryža (1,3) 5,10
3.Losos na grile, varené zemiaky, šalát (4)5,90
4.Morčacie s mascarpone s proscuitom ,ryža hranolky(1,7) 5,40

SOBOTA:

Slepačia polievka (1,3,9)
1.Kuracie s anglickou zeleninou, ryža, hranolky (1) 5,20
2.Bravčová panenka s hríbovou omáčkou, ryža, hranolky (1,7) 5,90
3.Špagety s hovädzím mäskom a syrom (1,3,7) 5,10

NEDEĽA:

Slepačia polievka (1,3,9)
1.Kuracie na cífersky spôsob, ryža, hranolky (1,3,7) 5,20
2.Bravčový steak s dijonskou omáčkou, americké zemiaky (1,7,10) 5,20
3.Vyprážaný syr, varené zemiaky, tatarka(1,3,7) 5,10