Caméllia – Denné menu

DENNÉ MENU OD 21.10.DO 27.10.

PONDELOK: Sedliacka polievka (1,9)
1.Kuracia rolka s mozarelou a sušenou paradajkou,ryža,hranolky (1,7)4,40
2.Vyprážaný karfiol, zemiaková kaša, tatarka (1,3,7) 4,40
3.Bravčový steak , šípková omáčka, americké zemiaky (1 ) 4,40
4.Koložvarská kapusta, chlieb (1,3,7) 4,40

UTOROK: Brokolicová polievka (1,7)
1.Hovädzie na poľovnícky spôsob,parená a karlovarská knedľa (1,3,7)4,60
2.Kuracie na bylinkovom masle, ryža, hranolky (1) 4,40
3.Syrové fašírky, zemiaková kaša, tatarka (1,3,7) 4,40
4.Bravčové kare s grilovanou zeleninou, varené zemiaky (1) 4,40

STREDA: Kačací vývar (1,9)
1.Kurací plnený rezeň s praženicou a šampiň.,varené zemiaky(1,3,7) 4,40
2.Bravčové so syrom a moravským mäsom, ryža, hranolky (1,7 ) 4,40
3.Zabíjačkový tanier, kyslá kapusta, varené zemiaky (1) 4,40
4.Penne cestoviny so syrovou omáčkou (1,3,7) 4,40

ŠTVRTOK: Polievka minestrone (1,9)
1.Bravčové marinované mäsko, zemiaková kaša (1,7) 4,40
2.Kuracie s bryndzovou omáčkou a slaninkou , ryža, hranolky (1,7) 4,40
3.Bravčová pochúťka, slovenská ryža (1,3,7) 4,40
4.Francúzske zemiaky, kyslé uhorky (1,3,7) 4,40

PIATOK: Polievka kulajda (1,7)
1.Kuracie s anglickou zeleninou , ryža, hranolky (1) 4,40
2.Hovädzí Plzenský guláš s cibuľkou a maslovými haluškami (1,3) 4,60
3.Vyprážaný syr, varené zemiaky, tatarka (7) 4,40
4.Bravčové na hrášku, opekané zemiaky (1) 4,40

SOBOTA: Slepačia polievka(1,9)
1.Kurací stroganov , ryža, hranolky (1,7) 4,50
2.Bravčová panenka welingtton, varené zemiaky (1) 4,50
3.Strapačky so sladkou kapustou (1,3) 4,40

NEDEĽA: Slepačia polievka (1,9)
1.Kurací rezeň , varené zemiaky (1,3,7) 4,50
2.Bravčové na šampiňónoch, ryža, hranolky (1) 4,50
3.Cestoviny ala carbonara (1,3,7) 4,40