Caméllia – Denné menu

DENNÉ MENU OD 11.11.DO 17.11.

PONDELOK: Fazuľová polievka (1,9)
1.Kuracie s bryndzovou omáčkou a slaninkou, ryža, hranolky (1,7)4,40
2.Bravčový tokáň, slovenská ryža (1) 4,40
3.Brokolicové krokety, mrkvovo-zemiakové pyré, tatarka (1,3,7) 4,40
4.Bravčový stroganov, americké zemiaky (1,7) 4,40

UTOROK: Kačacia polievka (1,9)
1.Bravčová husárska roláda, zemiaková kaša (1,3) 4,40
2.Kuracie na sýrsky spôsob, ryža, hranolky (1) 4,40
3.Bravčová panenka s hríbovou omáčkou, americké zemiaky (1,7) 4,80
4.Ryžový nákyp s ovocím (1,3,7) 4,40

STREDA: Thajská ostrokyslá polievka (1)
1.Kurací rezeň, zemiakový šalát (1,3,7) 4,40
2.Hovädzí rumunský guláš s ryžou (1) 4,50
3.Bravčové na prírodno, americké zemiaky (1,3,7) 4,40
4.Penne cestoviny ala carbonara (1,3,7) 4,40

ŠTVRTOK: Ragú polievka (1,7)
1.Pečená krkovička, kapusta, parená knedľa (1) 4,40
2.Lasagne s hovädzím mäskom (1,7) 4,60
3.Kuracie na čínsky spôsob, ryža (1) 4,40
4.Vyprážané šampiňóny, zemiaková kaša, tatarka (1,3,7) 4,40

PIATOK: Zeleninová polievka (1,7)
1.Kuracie prsia diana, ryža, hranolky (1,3,7) 4,40
2.Bravčové rebrá, chren ,horčica, baranie rohy, chlieb (1) 5,60
3.Morčacie s mascarpone omáčkou a suš.paradajkou,hranolky (1,7)4,50
4.Šampiňónové rizoto s fazuľkou a parmezanom (1,7) 4,40

SOBOTA: Slepačia polievka(1,9)
1.Kuracie na cífersky spôsob , ryža, hranolky (1,3,7) 4,50
2.Bravčové soté, americké zemiaky (1,7) 4,50
3.Vyprážaný syr, varené zemiaky, tatarka (1,3,7) 4,50

NEDEĽA: Slepačia polievka (1,9)
1.Kuracie s kukuricou a pórom ,ryža, hranolky (1,7) 4,50
2.Bravčový gazdovský rezeň, varené zemiaky (1,3,7) 4,50
3.Šúlance plnené orechmi s posýpkou (1,3,7) 4,40